Hirdetés

Octopath Traveler - kivették belőle a másolásvédelmet

|

A Square Enix úgy érezte jobbnak, ha eltávolítja a Denuvót.

Hirdetés

Igazi szélmalomharcot vívnak a kiadók a kalózokkal, hiszen hiába alkalmazzák mindig a leghírhedtebb másolásvédelem legújabb változatát, ez bizony csak ideig-óráig tartja vissza a crackereket. Van, ahol csak pár napig bírja a Denuvo, de néha olyan is előfordul, hogy kihúzza pár hétig. Mivel az elsődleges funkciója az, hogy a megjelenés utáni időszakban megvédje a terméket, ezért sokan élnek azzal, hogy később kiveszik a funkciót - így járt például nemrég a Rage 2 is. 

Hirdetés

A DSOGaming beszámolója alapján ezúttal a Square Enix távolíttatta el a Denuvót a június 7-én megjelent játékából, az Octopath Travelerből, a program legújabb verziója már nem tartalmaz másolásvédelmet (bár a játék Steames adatlapján még fel van tüntetve). A honlap szerint a többi Denuvo-mentesített címhez hasonlóan az Octopath Traveler is gyorsabban indul, mint korábban, de a játékon belül nem tapasztaltak jelentősebb teljesítményjavulást. 

Szerintetek van még relevanciája a Denuvónak és társainak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)