Hirdetés

Oculus Connect 2 livestream - nézd a bejelentéseket élőben!

|

A napokban zajlik az Oculus nagy rendezvénye, az Oculus Connect 2, melynek első napján többek között Brendan Iribe és John Carmack is előadást tartanak.

Hirdetés

Második alkalommal kerül megrendezésre az Oculus Connect konferencia, melyen az Oculus fejlesztői a VR iránt érdeklődőkkel találkoznak.

A nyitó konferencia este 7-kor kezdődött, de egészen este 11-ig váltják egymást a különböző előadók. A színpadon láthattuk már Mark Zuckerberget, aki a tegnap debütált 360 fokos videókról beszélt, de komoly megjelenésekre is lehet számítani. Ha szeretnétek bekapcsolódni, indítsátok el az alábbi videót, dőljetek hátra, ha viszont nem tudjátok élőben követni az eseményt, figyeljétek a GSO főoldalát a legfrissebb bejelentésekért.

Watch live video from oculus on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)