Hirdetés

Oculus Rift - 100 ezer fejlesztői csomagot adtak már el

|

A virtuális valóság éllovasa bejelentette, hogy több mint 100000 devkitet sikerült eladniuk és szépen haladnak a DK2-vel is.

Hirdetés

Az Oculus VR most nemcsak az Oculus Rift fejlesztői csomagjának második felvonásával küzdenek, de a Zenimax-szal is pereskednek, úgyhogy mostanában biztos nem unatkoznak a virtuális valóság úttörői.

Az Oculus bejelentette, hogy a DK2-re 45000 előrendelés érkezett március óta és a 350 dolláros eszközt még a hónap vége előtt el is kezdik kiküldeni fejlesztőknek és egyéb vásárlóknak. Legalábbis az Oculus szerint 10 000 ember még júliusban megkapja.

Ne felejtsük el, hogy ez még nem a fogyasztóknak szánt változat, de már közelebb áll a végleges verzióhoz, hiszen a DK2-ben már nagyobb felbontású, 1080p-s kijelző és  precízebb fejkövetést lehetővé tevő Crystal Cove kamera kapott helyett. Ráadásul maga az eszköz is könnyebb lett, most már csak 440 grammot nyom.

Ha ezt összevetjük az Oculus Rift DK1 60000-es eladásaival, akkor már most százezer felett járunk, ami nem rossz egy olyan VR eszköztől, ami igazából még csak a fejlesztőknek szól.

Ti beneveztek majd az Oculus Riftre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)