Hirdetés

Oculus Rift - a lehető legolcsóbban kerül majd a piacra

|

Ha egy előnye volt annak, hogy a Facebook felvásárolta az Oculus Riftet, akkor az biztos, hogy a barátibb fogyasztói ár lesz.

Hirdetés

Azon már túlléptünk, hogy a Facebook ügyesen bevásárolta magát a jövőbe az Oculus VR bekebelezésével és már akkor kiemeltük, hogy ez bizony nekünk, fogyasztóknak nem is lesz olyan rossz.

Amennyiben a Facebook nem akarja majd ránk verni a Zenimax és az Oculus Rift peres ügyének költségét a termék árával együtt, lényegesen kevesebbet kell majd fizetnünk az Oculus Riftért. A virtuális valóság éllovasa nyilván szeretett volna minél több profitra szert tenni az agyonhype-olt eszközével, amíg egyedül igyekezett betörni a piacra, de most, a Facebookkal a háta mögött már egészen más a helyzet.

Az Oculus ügyvezetője, Brendan Iribe elmondta, hogy korábban "szerettek volna olyan üzletet csinálni az eszközből, amivel legalább nullára jönnek ki, vagy profitot termelnek, de nem olyat, amivel pénzt vesztenek". 

"Mark [Zuckerberg, a Facebook atyaúristene] inkább úgy látja a dolgot, hogy 'igyekezzünk a lehető legjobb minőséget, a lehető legalacsonyabb áron adni'" - nyilatkozta Iribe az Ars Technikának.

A vezető szerint ez nem csak az első hardvernél jelent majd előnyt, de a V2 is sokkal jobb lehet. De azért ne szaladjunk ennyire előre, várjuk meg az Oculus Rift első fogyasztói változatát.

Nektek mennyi lenne a legtöbb pénz, amit az Oculus Riftért adnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)