Hirdetés

Oculus Rift livestream - kövesd velünk élőben!

|

Az Oculus VR egy nagyszabású livestream keretein belül rántja le a leplet a virtuális valóság jövőjéről. Tartsatok velünk, és tudjatok meg mindent, amit az Oculus Riftről érdemes.

Hirdetés

Az elmúlt napokban sikerült igencsak felkavarni a port az Oculus Rift körül, ugyanis nemcsak néhány kép, hanem az eszköz minimum gépigénye is kiszivárgott. Hogy ne csak ezekre a forrásokra kelljen támaszkodnunk, az Oculus VR most mindenről kitálal.

Az este 7-kor kezdődő élőben közvetített sajtókonferencia részleteiről eddig nem sokat tudtunk meg, de ha tippelnünk kéne, akkor a pontos megjelenési dátum, az ár, az új logó és a különböző stúdiókkal kötött partneri kapcsolatok lesznek terítéken. Legalábbis nagyon reméljük, hogy nem csak pár megás demókat fognak mutogatni.

Watch live video from oculus on www.twitch.tv

Ha valamiért nem tudnátok élőben követni az eseményeket, érdemes visszanézni a GSO-ra később, hiszen természetesen mindenről beszámolunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)