Hirdetés

Oculus Rift, Guitar Hero és FIFA 15 verseny a GameNighton!

|

A következő GameNighton több népszerű játék is visszatér, és újra lehetőség nyílik kipróbálni az Oculus Riftet, 2016 nagy dobását.

Hirdetés

Igaz, hogy a június 23-i GameNight két főszereplője a Batman: Arkham Knight és a League of Legends, de most sem hagyjuk unatkozni azokat sem, akik épp nem jutnak szabad PC-hez vagy konzolhoz. 

Már hónapok óta visszatérő és állandóan népszerű eleme a GameNightoknak az Oculus Rift, annak is jelenleg elérhető legfrissebb, DK2-es változata (a nyitókép ne zavarjon meg titeket), melyen igyekszünk mindig más és más demót futtatni, hogy aki már próbálta egyszer, annak is élmény legyen az újbóli alkalom. Meglátjuk, most mi kerül sorra.

Emellett kisebb szünet után (rajtunk kívül álló okok miatt voltunk kényszerűek pihentetni) újra lesz Guitar Hero/Rock Band, úgyhogy újra összeállhatnak az alkalmi három-négy fős bandák, hogy lerepítsék a hajunkat. Főleg az énekkel. Rengeteg dalból tudtok majd választani ismét, és az is lehet, hogy versenyt szervezünk, de ezzel kapcsolatban csak a helyszínen fogunk tudni biztosat mondani.

Ami viszont biztos, hogy lesz FIFA 15 bajnokság. Ez szintén régen volt már GameNighton, kellett egy kis pihenő a csapatoknak, tudjátok, hogy megy ez, de most újra várjuk az egyéni nevezőket, akik értékes díjakért csaphatnak össze.

Reméljük feljegyeztetek már mindent a naptárba, hamarosan azt is elmondjuk, milyen nyereményeket vihettek haza partnereink jóvoltából.

GameNight Batman és a League of Legends

Időpont: 2015. június 23., kedd, 16:00-tól

ÚJ HELYSZÍN: Zippp Club, Margitsziget

Facebook event: Itt mondd, hogy jössz!

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)