Hirdetés

Oculus Rift - itt a minimum gépigény!

|

A tegnap kiszivárgó képek után ma újabb adag információ érkezett az Oculus Rift jövőjét illetően. A minimum gépigény azért nem lesz olyan húzós.

Hirdetés

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy néhány rajongónak sikerült rengeteg képet összevadásznia az Oculus Rift weboldaláról, amelyekről sokan azt hitték, hogy a szemüveg végleges változatát ábrázolják. Most kiderült, hogy ennél nagyobbat nem is tévedhettek volna, a képek mellett azonban számos információ is napvilágot látott, amelyek viszont megállják a helyüket.

Az Oculus VR alapítója, Palmer Luckey Redditen hívta fel a rajongók figyelmét, hogy a képek csak placeholderek, szóval senki ne lepődjön majd meg, ha a holnapi eseményen bemutatott eszköz nem is hasonlít arra, amit a képeken látunk. Az előrendelői guide-ban szerencsére nemcsak képek voltak, hanem az Oculus Rift minimum gépigénye is. A valóságban a gépigény leginkább az általunk futtatott játéktól függ majd, de jó ha tudjuk, hogy egy bizonyos szint alatt kár is erőlködni.

Oculus Rift minimum gépigény:
4 GB RAM
Nvidia 9800 vagy AMD 4870 grafikus kártya, 1 GB VRAM
2.4 GHz Intel Core 2 Quad Q6600 CPU vagy 2.4 GHz AMD Phenom 9850 Quad Core CPU
65 GB HDD

A képek láttán számos kérdés is felmerült a rajongókban, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy az Oculus Rift gyári fülhallgatói cserélhetőek-e, hiszen a legtöbb játékos szívesebben használná a jól bejáratott fülesét. A szemüveg mellé egyébként egy távirányító is jár, amivel a különböző multimédiás tartalmakat tudjuk majd vezérelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)