Hirdetés

Oculus Rift - ne próbáld meg továbbadni!

|

A VR eszköz gyártóinak nem tetszik, hogy termékük fejlesztői változatából néhány felkerült az eBayre.

Hirdetés

Mint mindent, az Oculus Rift VR eszközt is fel lehet tenni az eBay oldalra, ha valaki meg akarna szabadulni tőle. A különbség az Oculus és minden más között, hogy előbbit valószínűleg már nem fogod megkapni, ha mostanában csaptál le rá.

„Megtaláltuk a srác rendelését, és azonnal töröltük. Nem engedélyezzük az eszközök továbbadását semmilyen formában sem.” Az Oculus közösségi menedzsere, Andres Hernandez biztosította a vásárlókat, hogy nem tűrik a kereskedelmet. Az eszköz fejlesztői változatának második verziója miatt rengeteg eladásra kínált szemüveg került elő, némelyek 900 dolláros áron. Aki ennyiért megrendelte magának a Riftet az eBay-ről, számítson rá, hogy nem fogja megkapni, mivel az azt eladó fél rendelését törölni fogják.

Szerintetek mit tegyen az, akinek már nincs szüksége Oculus Riftre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)