Hirdetés

Oculus Rift támogatást kap a Team Fortress 2

|

A Valve bejelentette, hogy a népszerű ingyenes lövölde VR szemüveg támogatást kap, legyen a hentelős móka minél valóságosabb. Csak egy Oculus Rift fejlesztői csomag kell hozzá.

Hirdetés

A Kickstarter keretein belül születgető Oculus Rift szemüveg most újabb támogatót nyert. A Valve ugyanis bejelentette, hogy az ingyenes Team Fortress 2 is támogatni fogja majd a VR szemüveget.

A 2007-es The Orange Box megjelenése óta a Team Fortress 2 már 350 frissítésen esett át, legutóbb éppen az Oculus Rift  támogatást kapta meg, amely a Valve bejelentése szerint elképesztő élmény nyújt a felhasználónak. 

Palmer Luckey, az Oculus VR, Inc. alapítója is igyekezett megnyalni a nagy közös fagyit, és hozzátette: nagyon izgatottak, hogy a Steam egyik legnépszerűbb játékát most az ő szemüvegükkel lehet kipróbálni. Mindenki boldog tehát, csak egy Oculus Rift fejlesztői csomag szükséges az élvezethez. 

A VR szemüveghez készített Crysis mod megvolt? Már csak ezért akarok egy ilyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)