Hirdetés

The Game Awards 2015 - az Oculus is bejelent valamit

|

Az Ouclus alapítója is ott lesz pénteken a The Game Awards 2015 eseményen, ami nem jelenthet mást, minthogy valami bejelentésre készül a VR-eszközzel kapcsolatban.

Hirdetés

Különleges hétvégének nézünk elébe, elvégre szombaton és vasárnap a Sony saját rendezvénye, a PlayStation Experience kínál sok-sok meglepetést, előtte pedig, péntek hajnalban a The Game Awards kerül megrendezésre, ahol az év legjobbjainak kihirdetése mellett bejelentések is záporoznak majd. Az egyik már biztosan az Oculus Rifthez köthető. 

Geoff Keighley, a The Game Awards atyja egy újabb kedvcsinálóval próbál minket ráhangolni a különleges díjátadóra, amit Twitteren osztott meg és megemlítette mellé, hogy egy speciális bejelentésre számíthatunk az Oculus alapítójától, Palmer Luckey-tól: 

Hogy milyen szenzációra készül Luckey? A legkézenfekvőbb az Oculus Rift dátuma, pontos árazása és a végleges specifikációi lennének, elvégre 2016 első negyedévében esedékes a VR-headset megjelenése. A The Game Awardsot természetesen mi is figyelemmel kísérjük itthoni idő szerint december 4-én, hajnali 3-tól és ahogy jön valami érdekesség (például egy Quantum Break vagy Far Cry Primal trailer), megosztjuk veletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)