Oculus Touch - késni fog az újfajta kontroller

|

Ugyan az Oculus Rift headset megjelenik az év első felében, a hozzá tartozó, forradalmi irányítóeszköz megjelenését elhalasztották.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Egy virtuális valóság headset csak egy része annak az élmények, amit a technológia nyújtani tud. A Sony a PlayStation Move-val, az Oculus az Oculus Touch-csal próbálja majd elhitetni velünk, hogy valóban mi mozgunk a virtuális térben.

Aki viszont elsők között szeretné kipróbálni az Oculus Riftet, az csak a Touch nélkül teheti ezt meg. Míg a szemüveg 2016 első negyedévében megjelenik, a kontroller-párost az év második felére halasztották. "Miközben tökéletesítjük a Touch-ot, úgy látjuk, több időre lesz szükség, ezért a megjelenést 2016 második felére halasztjuk. Az előrendelés pár hónappal a megjelenés előtt indul el. Ez a Rift megjelenését nem befolyásolja, és az előrendelés kezdetére sem kell sokat várni." - áll az Oculus blogposztjában.

"A Touch-csal kapcsolatban sokat fejlesztettünk az ergonómián, és sok változást eszközölünk, hogy a Touch még kényelmesebb, megbízhatóbb, természetesebb érzetű legyen. Emellett fejlesztjük a kéz állásának felismerését is."

A csapat hozzátette még, hogy a Touch piacra kerülése környékén egy nagy bejelentésre is számíthatunk, amire megéri várni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!