Hirdetés

Oddbox - nem csak Steamen lehet megvenni

|

Hamarosan más digitális boltokban is megvásárolható lesz az Oddbox.

Hirdetés

Az csomagban olyan játékokat találhatunk, mint az Abe’s Odyssey vagy az Abe’s Exodus, vagy az eddig csak konzol exkluzívként megvásárolható Munch’s Oddysee és a Stranger’s Wrath.

Az Oddbox eddig kizárólag a Steam rendszerén keresztül volt megvásárolható, ez azonban március hetedikén változni fog, ugyanis aki nem érzi kényelmesnek a Steamet, az többek között a Direct2Drive, GamersGate, Impulse, vagy Amazon rendszeréből is megvásárolhatja a packot. Érdemes még azon a héten beruházni rá, ugyanis mindenhol (Steamet is beleértve) 50 százalékos kedvezménnyel lehet majd megvásárolni. A Munch's Oddysee időközben új achievementekkel és szélesvásznú megjelenítés támogatással bővül, míg a Stranger's Wrath-t már Xbox 360 kontrollerrel is játszhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)