Hirdetés

Ingyen adják a klasszikus platformert, töltsétek amíg lehet!

|

Ezúttal a GOG volt olyan kedves, hogy ingyen kínáljon egy remek játékot a rajongóknak.

Hirdetés

Várhatóan az év végén jelenik majd meg az Oddworld: Soulstorm, amivel sok évnyi hiátus után végre visszatér a legendás sorozat, de amíg erre várunk érdemes végigtolni újra a korábbi részeket. Főleg akkor, ha ingyen adják őket.

Hirdetés

Az innovatív játékmenete miatt anno az egekig magasztalt Oddworld: Abe's Oddysse anno PlayStationre, majd néhány évvel később PC-re jelent meg. A játékban Abe-et irányítjuk, aki rabszolga egy húsfeldolgozó üzemben. Miután rájön, hogy a tulajdonosok őt és fajtársait akarják bedobozolni konzervnek, elhatározza, hogy megszökik. Hogy sikeres lesz-e, az már csak rajtatok múlik. Az Oddworld: Abe's Oddysee-t ide kattintva zsákolhatjátok be ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)