Hirdetés

Oddworld - az Abe's Exoddus kapja a következő remake-et

|

Az Oddworld: Abe's Oddysee felújított változata, az Oddworld: New 'n' Tasty után sem állnak meg a fejlesztők, jöhet az Oddworld: Abe's Exoddus remake.

Hirdetés

Az Oddworld: New 'n' Tasty nálunk is jól vizsgázott, de úgy tűnik, nem ez lesz az egyetlen Oddworld játék, ami modern külsőbe öltözik. A sorozatot gondozó Oddworld Inhabitants mesélt egy kicsit a következő remake-ről, ami minden bizonnyal az Oddworld: Abe's Exoddus felújított változata lesz.

Egész pontosan Lorne Lanning, a stúdió feje volt az, aki megosztott néhány információt ezzel kapcsolatban egy Twitch stream alatt. Az Oddworld: Abe's Exoddus fejlesztése még nagyon korai szakaszban jár, a létezését pedig a rajongóknak köszönheti. Szavazást írtak ki arról, hogy a jövőben melyik játékot szeretnék viszontlátni a fanok, miután minden tervezett platformra kikerül a New 'n' Tasty. Egybehangzóan az Abe's Exoddus remake-re esett a választás, a feldolgozás sikerén pedig a jövőbeni Oddworld játékok költségvetése múlik majd, ugyanis a stúdió szeretné megcélozni a AAA-s kategóriát. 

Szerintetek jó ötlet még egy Oddworld játékot feltámasztani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)