Hirdetés

Oddworld fejlesztők: mi legyen a következő?

|

Újra nosztalgiázhatunk az Oddworld fejlesztőinek segítségével, csak mondjuk el nekik, hogy mit szeretnénk legközelebb kézhez kapni.

Hirdetés

A tavalyi E3 alatt kaptuk a jóleső hírt, hogy Abe újjászületik, vagyis készülget az Oddworld: Abe's Oddysee remake változata, amely nem csupán egy sima HD verzió lesz, a játékmenet is változáson esik át.

A remake új címe Oddworld: Abe’s Oddysee New ‘n’ Tasty lesz, megjelenés tekintetében pedig 2013 őszén várhatjuk a nosztalgikus végeredményt, de most nem is ez a legfontosabb: a legújabb hírek alapján az Oddworld Inhabitants munkatársai érdekes szavazást helyeztek ki a hivatalos weboldalukra, amiben arról érdeklődnek a játékosoktól, hogy mire vállalkozzanak legközelebb. Tíz különböző lehetőségre voksolhat az, aki ellátogat az ominózus weblapra, melyek között megtalálhatjuk az Oddworld: Abe's Exoddus HD változatát, egy új Oddworld játék elkészítését, sőt, még egy mobilos cím fejlesztését is.

Ki mire szavaz majd?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)