Hirdetés

Oddworld film a Shrek rendezőjétől

|

Két külön project is készül Citizien Siege címmel a jó öreg Oddworld-ből: az egyik egy számítógépes játék, a másik egy hiperrealisztikus animációs rajzfilm - utóbbit John H. Williams, a Shrek filmek rendezője készíti.

Hirdetés

"Már a kezdetek óta úgy gondoltuk, hogy egyszerre kellene filmet és játékot is csinálni a Citizien Siege-ből" - mesélte Lorne Lanning, az Oddworld Inhabitants cég vezető designere. "A kiadók már látták is a játékot és el vannak mosva tőle, de ennyi nekünk nem elég: még jobban ki szeretnék használni a moziszerű élmény és az interaktív játékok nyújtotta örömök közötti kapcsolatot!"
Érdekes egyébként, hogy Larning korábban, az xboxos Oddworld: Stranger's Wrath megjelenése után megfogadta, hogy soha többé nem készítenek játékot és cége kizárólag a televízió és moziiparral akart foglalkozni, ám amikor az E3-on meglátta a Warhammer játékok fantasztikusan élethű animációit, akkor ez annyira megihlette, hogy úgy döntött, visszatér a játékiparhoz és a jó öreg Oddworld licenchez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)