Hirdetés

Oddworld - hat év után végre működik a PC-s port

|

Az Oddworld: Munch's Oddysee 2010-ben jelent meg PC-re, viszont azóta mindig tele volt fatális bugokkal - már akinek elindult. Hat évvel később azonban végre játszható lett a platformer.

Hirdetés

Az Oddworld Inhabitants játéka eredetileg 2001-ben jelent meg Xboxra, majd ezt követően egyre több platformra is portolták. A PC-s verzióra 9 évet kellett várni, de a játékosoknak nem volt maradéktalan az öröme - a Munch's Oddysee tele volt bugokkal, a fejlesztők az ígéreteik ellenére pedig teljesen elhanyagolták a játékot.

Idén februárban a Steam béta programjában tették elérhetővé azt a portot, amit még 2010-ben kezdtek el fejleszteni. Hat év munkájának végre meglett a gyümölcse - a Munch's Oddysee végre PC-n is hiba nélkül játszható. Az már csak hab a tortán, hogy a klasszikus Xbox platformer HD textúrákat és stabil framerate-et kapott.

A játék felújított - és végre működő - verziója párszáz forintért elérhető a Steamen. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)