Hirdetés

Oddworld: Munch's Oddysee - jön egy javított változat

|

Az Oddworld: Munch's Oddysee eddigi PC-s portja évek óta bugokkal riogatta a nosztalgiázni vágyó rajongókat, de a fejlesztők ezt hamarosan egy új verzióval orvosolják.

Hirdetés

Jelenleg az Oddworld Inhabitants csapata az Abe's Exoddus remake-jén dolgozik, de mint kiderült, nem csak a teljes felújításokkal igyekszenek javítani a rajongók játékélményét. Így például az Oddworld: Munch's Oddysee PC-s változata is javul majd.

A digitálisan jelenleg is megvásárolható port 2010-ben, majdnem kilenc évvel az Xboxos eredeti után jelent meg. Amint azt a fejlesztők elárulták, ezt egy új változat váltja hamarosan. Jelenleg épp tesztelik az új portot, amit ráadásul ingyenes frissítésként tesznek közzé mindenkinek, aki a korábbi verziót már megvette egyszer. Ez alapján kérdéses, hogy vajon tervezik-e egy, a New 'n' Tastyhez hasonló felújítás kiadását a Munch's Oddysee alapján is, és csak az addig fennmaradó időre szeretnék-e lefoglalni a rajongókat az új porttal, ami egyébként egy bugokkal terhelt változatot vált majd.

Ti szívesen végigjátszanátok felújítás nélkül is egy ilyen idős játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)