Hirdetés

Oddworld: Soulstorm - új játék jön Abe főszereplésével

|

Egy minden eddiginél sötétebb Oddworld játékban tér vissza Abe. A megjelenés még távoli, de az örömünk határtalan.

Hirdetés

Az Oddworld Inhabitants és a québeci illetőségű Frima Studios boldogan jelentették be, hogy egy új Oddworld játékon dolgoznak.

Jelenleg még nem túlzottan sok konkrétumot lehet tudni az új játékról, de a fejlesztők annyit azért elárultak, hogy fonalat ott veszik majd fel, miután Abe legyőzte korábbi főnökét, a gonosz Molluckot, a glukont, és felszabadította munkatársait. Kedvenc mudokonunk ekkor 300 fajtársával együtt élelem, víz és otthon nélkül áll, vagyis a helyzete nem túlzottan biztató. A sivatagban egy furcsa italban találnak vigaszt ezek a gyámoltalan lények, azonban ekkor ahogy az lenni szokott, beüt egy "félelmetes fordulat". A szóban forgó italt, a SoulStorm Brew nevezetű sört ugyanis a glukonok gyártják, a nedű pedig erősen addiktív. Abe viszont egyedi spirituális erejének segítségével meg fogja tudni szabadítani társait a SoulStorm-függőségtől, valószínűleg ez lesz az ígért új játékmechanikák egyike. Lorne Lanning, a sorozat készítője azt mondta, egy minden eddiginél sötétebb és kegyetlenebb történeten dolgoznak. A játék weboldalán jelenleg ez a kép látható:

A fentiek alapján a játék nem csupán az Oddworld: Abe's Exoddus felújított változata lesz, hanem alaposan megváltoztatják a játékmenetet és a történetet is. Az Oddworld: Soulstorm a jelenlegi tervek szerint valamikor 2017 végén jelenik majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)