Hirdetés

Oddworld: Soulstorm - játékmenettel megfűszerezett trailert kaptunk

|

Az új videóban picit közelebbről is megnézhetjük a játékot, és az is kiderült, nagyjából mikor vághatunk neki a kalandnak.

Hirdetés

Nemrég mutatkozott be az Oddworld: Soulstorm, ami az 1998-as Abe's Exoddus újragondolása lesz, viszont folytatni fogja a New 'n' Tasty történetét. A fejlesztők pedig most közzétettek egy vadonatúj kedvcsinálót, amiben néhány gameplay jelentet is elcsíphetünk.

Hirdetés

Nem túl hosszú a most megjelent trailer, hiszen alig több mint 1 perces, viszont több érdekességet is tartalmaz. Egyrészt megnézhetjük a Soulstorm játékmenetét, ami eléggé hasonlít majd a korábbi részekben látottakhoz. Másrészt pedig a videóból kiderült, hogy a tervek szerint 2020 elején érkezik meg a játék, tehát bizony még várnunk kell jó néhány hónapot a megjelenésre.

Azt viszont továbbra sem erősítették meg a srácok, hogy egészen pontosan milyen platformokra fog megjelenni az Oddworld: Soulstorm. Egyelőre csak annyit tudni, hogy PC-n és konzolokon játszhatjuk majd.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)