Hirdetés

Nintendo Switchen tér vissza az Oddworld: Stranger's Wrath

|

A majdnem 15 éves akció kaland most újult erővel száll ringbe, pörgősebben mint valaha.

Hirdetés

Az Oddworld: Stranger's Wrath eredetileg 2005. januárjában jelent meg, és egészen jó értékeléseket kapott. A játék meglehetősen egyedi volt mind világdizájn, mind játékmenet tekintetében. Például a bogaraktól a mókusokig mindenből csinálhattunk benne lőszert, amit aztán jó fejvadász módjára bele is ereszthettünk a célpontunkba.

Hirdetés

A játék hamarosan feltámad a Nintendo Switch portnak köszönhetően, ami majdnem napra pontosan 15 évvel az első kiadás megjelenése után érkezik. Az új verzió 30 dollárba fog kerülni, és kap mozgásérzékelős irányítást, HD felbontást és (a fejlesztők szerint) brutálisan gyors töltési időket.

Az Oddworld: Stranger's Wrath megjelenése 2020. január 23-án lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)