Hirdetés

Óévbúcsúztató jó reggelt! 2011.12.31.

|

Eljött az év utolsó reggele! Ma mindenki belead majd apait-anyait, hogy méltóképpen búcsúztassa 2011-et. Vagy nem.

Hirdetés

Ezt is megértük, hogy az utolsó napja érkezett el ennek a pocsék évnek. Ma mindenfelé dudaszó és petárdák hangja fogja keretezni az utolsó órákat, melyek átgördítenek minket 2012-be. Aztán meg úgyis világvége, szóval nem számít az egész. Amit addig is kaptok még GSO szinten, az folyamatosan fejlődés, az ideihez hasonló nagyszerű cikkek, melyeken platformtól függetlenül jókat lehet elmélkedni, nevetni, vagy megsértődni. ÉS NEM, A GSO TOVÁBBRA SEM LESZ HÍRPORTÁL! Aki ezt nem érti meg, az navigáljon más oldalra. De az biztos, hogy a gárda 2012-ben is megpróbál minden nap újdonságokkal szolgálni, akár infókról, akár szubjektív írásokról, poénokról legyen szó. Köszönjük az egész éves kitartásotokat, azt, hogy véleményetekkel segítettétek a munkánkat, hozzászólásaitokkal vittétek előre a témákat, és jelenlétetekkel emeltétek az ünnep fényét (nem tudtam okosabban befejezni a mondatot). 2012-ben egy egészen  más GSTV-t kaptok, átalakul az online is valamelyest, szóval lesz minden földi jó, és rossz. Nem maradt más hátra, mint BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK-ozni Mindenkinek! Hollalarírí!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)