Hirdetés

Mit szólnál 6x1TB felhőtárhelyhez?

|

És ha emellé legális Office programok is járnának, meg 12 hónapon át havi egy GameStar magazin teljes játékkal?

Hirdetés

Továbbra is él és dübörög előfizetői akciónk; itt is szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki eddig bizalmat szavazott nekünk és bebiztosította magának a GameStar előfizetést 2019-re.

Hirdetés

Tudjuk, hogy vannak, akik az eddigieknél (is) jobb ajánlatokra vártak, ezért folyamatosan dolgozunk azon, hogy újabb lehetőségekkel bővítsük a felhozatalt. A legújabb opciót választók egy évnyi GameStar és az ezzel járó havi legalább egy teljes játék, GSO-s reklámmentesség, vírusírtó kód, valamint kuponok mellé rögtön hat, egy évre érvényes Office 365 Otthoni licencet is kaphatnak. Ezzel amellett, hogy minden felhasználó korlátlanul használhatja a Word, Excel, PowerPoint és Outlook programok prémium verzióit PC-n, Mac-en, okostelefonokon és táblagépeken, illetve PC-n a Publishert és az Accesst, fejenként egy terabájtnyi OneDrive felhőtárhelyen tárolhatják cuccaikat, valamint közösen szerkeszthetik és használhatják dokumentumaikat. Az Office 365 ezen, Otthoni verziójának éves előfizetése önmagában 29 999 Ft-ba kerülne, de most, a GameStar előfizetéssel együtt mindössze 32 940 Ft-ért a tiétek lehet. Ha lecsapnátok rá, látogassatok el ide.

További előfizetői ajánlatainkat megtaláljátok itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)