Hirdetés

Így szerezhetsz olcsón legális Office-t és Windows 10-et!

|

Az otthoni munkavégzés elengedhetetlen kellékeihez kedvező áron juthatsz hozzá.

Hirdetés

Több mint egy hónapja tartanak a koronavírus miatti korlátozások, és amelyik munkáltató tehette, már régen otthoni munkavégzésre kötelezte dolgozóit. Valószínűleg sokan be is rendezkedtek ehhez, de néhányan biztosan küzdenek az elavult operációs rendszer és a korszerűtlen irodai szoftverek okozta nehézségekkel.

Hirdetés

A Keysworlds oldalán 38-50%-os kedvezménnyel kaphatók a Microsoft programjainak aktiválókulcsai, csak a megfelelő kuponkódok kellenek ehhez - szerencsére tudunk segíteni.

Az Emkeys50 kuponkóddal az Office 2019 Professional Plus, valamint az ezt és a Windows 10 valamely változatát tartalmazó csomagok az alábbi árakon szerezhetők be:

Az Office 2016 szintén egy máig kiválóan használható program, és az Em16keys40 kuponkóddal 40% extra kedvezmény jár az árából.

És persze ha csak a Windows 10-re van szükséged, abban is segítünk: az Emkeys38 kuponkódot használd vásárlásnál, hogy 38%-os kedvezményt kapj.

Hogyan vásárolhatok a Keysworlds.com-on?

A folyamat rendkívül egyszerű: a Microsoft Windows 10 Professional kulcsot például úgy kaparinthatod meg kedvezményesen, hogy a termékadatlapon rákattintasz az Add to Cart gombra, majd a kosárnál, az Apply Coupon Code-nál megadod az Emkeys38-at. Az Apply gomb megnyomásával a kedvezmény mértéke automatikusan levonásra kerül. A Proceed to Checkout opció kiválasztása után csak a fizetés módját kell megadnod, és a kód hamarosan érkezik e-mailben.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)