Hirdetés

Offline co-op támogatást kaphat a Lost Planet 2

|

Ma már nem divat az osztott képernyős co-op támogatás, pedig régen szinte minden játékot így játszottunk.

Hirdetés

Manapság, amikor már szinte minden lakásban ADLS van, kinek hiányoznak a régi szép idők, amikor hétvégente néhány haver összegyült, egy parázs kis LAN-party okán? Bizonyára sokaknak, mert hát azért az az igazi feeling, amikor egy laza maflással lehet díjazni, ha a szomszéd kölök hatvanadszorra is lelő.

Ezen emlékek felelevenítése a Capcom célja, bár egyelőre nem biztos a siker. A tervek szerint a Lost Planet 2 kap majd osztott képernyős co-op módot, ha a programozók megbírkóznak a technikai akadályokkal. A csodaszép grafika, a fejlett MI, az élethű fizika ugyanis rengeteg erőforrást igényel, és ha osztott képernyőn toljuk, akkor ugyebár mindent kétszer kell megcsinálni. Azért szurkoljunk, hátha összejön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)