Hirdetés

Új képeken és videókon az Okami HD

|

Tegnap megjött a hivatalos bejelentés, miszerint érkezik az Okami felújított verziója a modern konzolokra és PC-re is. Most megnézhetjük, milyen lesz.

Hirdetés

Hamarosan minden platformra (leszámítva a Nintendo Switchet, aminek hiányát a listából nem is értjük) megkapjuk az Okami felújított változatát, amit akár 4k felbontásban is játszhatunk majd. A 2006-os mestermű stílusának köszönhetően szépen öregedett, így nincs is nagyon szüksége több cicomázásra.

A 4k-t Xbox One X-en, PS4 Pro-n és PC-n élvezhetjük majd, de azért a konzolok további változatain is futni fog természetesen. A japán piacon egy limitált kiadás is megjelenik majd, amiben lesz 2 poszter, egy letöltőkód PS4 témához, és mindezt egy különleges csomagolásban kapják meg az ottani játékosok.

A játék egyébként nagyrészt ugyanúgy fog kinézni, mint 2006-ban, a lényeg tényleg azon van, hogy már nagy felbontásban élvezhetjük, illetve hogy már PC-n is elérhető lesz mindenféle emulátoros berhálás nélkül. A HD verzió egyébként egy gombnyomásra 4:3-as arányra tud váltani, ha valakinek hiányozna a retro érzetéhez.

Az Okami HD megjelenése 2017. december 12-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)