Hirdetés

Jelentések szerint már készül az Okami HD

|

Két európai üzlet feltette a megjelenési listájára az Okami HD-t, ami arra utalhat, hogy hamarosan megkapjuk az egyik legérdekesebb játék újrakevert változatát.

Hirdetés

Az Okami egyszer már kapott egy újrakiadás 2012-ben, de akkor csak digitális verzióban, és csak PlayStation 3-ra. Ezúttal nagyobb tervekre számíthatunk: az üzletek jelentése szerint lesznek lemezes verziók, és PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megkapjuk majd a játékot.

Már dátum is van a még be nem jelentett címhez: a jelek szerint december 12-én kapjuk majd kézhez. A legfurább, hogy a felsorolásban nem szerepel Nintendo Switch változat, pedig mind játékmechanikailag, mind hangulatában, mind irányítási lehetőségekben az Okami tökéletesen illene a rendszerhez.

Hivatalos bejelentés még nem történt, egyelőre várunk bármilyen megerősítéshez az örömtánc előtt. A játék nagy rajongóiként mi leszünk az elsők, akik boldogan ugrálnak majd, ha megtörténik az igazolás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)