Hirdetés

Okami HD - még mindig szép a felújított változat

|

Nemsokára megérkezik az Okami HD, de előtte még kaptunk pár ízelítőt hozzá.

Hirdetés

Még idén megkapjuk az Okami felújított változatát (leszámítva a Nintendo Switchest), amit akár 4K felbontásban is élvezhetnek majd a rajongók és a klasszikussal csak most ismerkedő játékosok egyaránt, bár ehhez kelleni fog a PC, a PlayStation 4 Pro és az Xbox One X ereje is. Persze enélkül is maradandó lesz az élmény.

Hirdetés

A Clover Studio és a Capcom 2006-os alkotását átdolgozott és látványosabb formában kapjuk meg december közepén, az alábbi videók pedig betekintést engednek abba, hogy milyen lesz a HD verzió játékmenete. Az első trailer címe "Celestial Brush: Inferno" és a környezet manipulálását mutatja be röviden: 

A "Celestial Brush: Veil of Mist" nevezetű másodikban a tüskés pókoké a főszerep: 

A "Demon Introduction No. 5"-re keresztelt utolsóban pedig egy bossharcot láthatunk: 

Az Okami HD megjelenése december 12-ére várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)