Hirdetés

Oké, most már biztosan nem csúszik tovább a Halo Infinite

|

Tizenkét hónapos halasztást követően elkészült a huszadik évét ünneplő Halo FPS-széria legújabb része.

Hirdetés

Eredetileg tavaly ilyenkor, az Xbox Series X|S konzolok rajtja környékén kellett volna megjelennie a Halo Infinite-nek, ám az Xbox által tartott első nyilvános gameplay bemutató egyértelművé tette, hogy vagy kap még időt 343 Industries arra, hogy ráncba szedje a projektet, vagy borítékolhatóan blamázzsal végződik az elhamarkodott premier.

Phil Spencerék végül inkább vállalták, hogy vadonatúj belsős fejlesztésű nyitócím nélkül küldik az üzletekbe az új generációs gépeket, mintsem hogy visszafordíthatatlan károkat szenvedjen a legnagyobb franchise-uk.

Hirdetés

A projekt élére a Bungie egykori veteránját, Joseph Statent nevezték ki, neki kellett meghoznia azokat a döntéseket, amelyek nélkül még sokáig várhatnánk Master Chief következő kalandjára. Kompromisszum áldozata lett a kooperatív mód és a Forge szerkesztő, ellenben látványosan javult a látvány, és hamarabb rajtolhatott el a multiplayer.

Sőt, most már biztosra vehetjük, hogy az izgalmasnak tűnő kampány sem késlekedik tovább, miután a Halo Twitter-oldalára felkerült bejegyzés világgá kürtölte a hírt, hogy aranylemezre került a Halo Infinite. (Ez voltaképp azt jelenti, hogy kezdődhet a sokszorosítás.)

A sztorimód december 8-án élesedik majd világszerte, mégpedig magyar idő szerint este 7 órakor, mint azt az alábbi térképen láthatjátok.

PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X|S-en is játszhatunk vele, ám míg a többjátékos mód teljesen ingyenes, addig a kampányért fizetnünk kell. De még ez a kiadás is minimalizálható, mivel a premier napján elérhető lesz az Game Passban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)