Hirdetés

Október elején érkezik a Windows Vista

|

A Microsoft egy igen hosszas sajtótájékoztatóban megformált bejelentéssorozatot tett. Haladjunk is szépen sorjában. A napokban megjelent a Vista operációs rendszer februári bétája. A következő két tesztverzió RC0 és RC1 névre hallgat, és április 10-én, valamint június 26-án válnak publikussá. Október első heteiben pedig már maga a végleges Windows Vista kerül forgalomba, amelynek nem mellesleg hatféle kiadása lesz. Kettő hazai felhasználók számára, kettő üzleti partnerek részére, egy "start" csomagban kiadott lebutított verzió; valamint egy high-end csomag, amely a létező összes technikai újdonságot és miegyebet tartalmazza. Ezzel egyidejűleg szintén októberben érkezik a DirectX9L (korábban Windows Graphics Framework 1.0), a DirectX10 (Windows Graphics Framework 2.0), valamint a Windows Vista Media Center változata. DirectX frissítés (10.1) valamikor 2007 végén várható.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)