Hirdetés

Októberben érkezik az új Dragon Age 2 DLC

|

Bő három hetet kell várni és már játszhatjuk is.

Hirdetés

A BioWare bejelentette, hogy október 11-én érkezik a Dragon Age 2 új sztori DLC-je, mely a Mark of the Assassin címet viseli. Ebben a buliban leginkább azok fogják megtalálni a számításukat, akik kedvelik a tolvajlás tudományát, ugyanis a feladat egy igen értékes ékszer, a Heart of the Many eltulajdonítása lesz.

Mindez persze nem lenne igazán érdekes, ha nem egy olyan erődben lenne, melyet csapdák, őrök és mindenféle egyéb veszedelmek jellemeznek. A Mark of the Assassin érdekessége még, hogy Felicia Day is hallható lesz, aki az élőszereplős Redemption-ben szerepelt. A DLC PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra egyaránt megjelenik, úgyhogy lehet készülni, mert az eddig kissé hanyagolt Dragon Age 2 kalandok most tovább folytatódnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)