Hirdetés

Októberre várható a negyedik The Walking Dead epizód

|

A Telltale Games zombis stílusú, epizodikus megjelenésű sorozatának negyedik fejezete október derekán várható.

Hirdetés

A Telltale Games által fejlesztett The Walking Dead negyedik epizódja az Around Every Corner címen fut majd be a történelembe, a tartalomról pedig már augusztus végén értekeztünk egy sort. A Joystiq magazinnak köszönhetően kiderült, hogy a negyedik epizód várhatóan október közepén, de minimum októberben kerül kiadásra, a legnagyobb meglepetés pedig a sorozat életében, hogy az Around Every Corner nevű fejezetet az Éli könyve írója, Garry Whitta jegyzi.

A Telltale előre vetítette továbbá az ötödik és egyben utolsó rész dátumát, ami ígéretük szerint korábban fog megjelenni, mint az előző epizódok egymáshoz képest. Pontos dátumot természetesen nem adtak nekünk, de arról felvilágosítottak, hogy decemberben érkezik az összes epizódot magába foglaló The Walking Dead csomag (PC-re, PS3-ra és X360-ra), így még az előtt be kell mutatkoznia az ötödik címnek. A sorozat sikerét látva magától értetődően számíthatunk egy második szezonra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)