Hirdetés

Októberben jön a Skylanders: Giants

|

A nagysikerű, innovatív Skylanders folytatására már nem kell sokat várnunk.

Hirdetés

A Skylanders egyértelműen nem a hardcore játékosoknak készült, de egyedisége miatt mindenképp érdemes említést tenni róla.

A fiataloknak szóló videójáték varázsa a dobozba csomagolt portálban és a karakterekben rejlik, ezek kombinációja alkotja meg azt az élményt, ami nem csak a gyerekek, de a felnőttek számára is maradandó. A Skylanders: Giants-ről korábban már tettünk említést, most viszont megjelenési dátummal és egy új, a Swarm névre hallgató karaktert bemutató videóval is tudunk szolgálni. Utóbbit pár pixellel lejjebb láthatjátok, előbbi pedig október 19. A platformok között a 3DS, PS3, Wii és az Xbox 360 szerepelnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)