Hirdetés

Oktoberfest DLC érkezett a Cold Warhoz és a Warzone-hoz

|

A fesztiválhangulat akkor sem marad el, ha személyesen nem is borogatunk korsókat, csak a Call of Duty: Black Ops Cold Warban adnánk a bulinak.

Hirdetés

Szeptember 22-én véget ért a meteorológiai nyár, ennek megfelelően pedig be is ütött a hűvös, rossz idő. Sajnos a közelmúlt tapasztalataiból azt gondolhatjuk, hogy lassan ezzel együtt érkeznek a vírusok, lelassul az élet, de a Call of Duty világában mindig fesztiválhangulatba kerülhetünk.

Erről a most debütált Oktoberfest DLC gondoskodik, ami elérhető a Black Ops Cold Warban és a Warzone-ban egyaránt. A letölthető tartalom részeként érkezett két új fegyver, a Hefeweizen és a Kosch is zöldesbarna árnyalatú, na meg persze jött egy kés is, a Keg Tap.

Hirdetés

A csomag 2400 Call of Duty pontot kóstál és tartalmaz még egy dirndl szerelést Beck részére, illetve egy "Happy Hour" órát, amin az számok helyett sör szerepel.

Természetesen nem lenne teljes a kínálat a "Kiütve (Tapped Out)" takedown és az "Egészségedre (Prost)" calling card nélkül.

A következő Call of Duty epizód, a Vanguard november 5-én érkezik, így már alig egy szezonnyi tartalom várható a Cold Warba, mielőtt elindul az új rész.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)