Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb októberi játék?

|

Remek hónapot zártunk játékmegjelenések szempontjából, most pedig ti is beszámolhattok arról, hogy melyik volt a kedvencetek a legfrissebb játékok közül.

Hirdetés

Bár tekintetünket már a novemberi játékmegjelenések során pihentetjük, nem árt azért gyorsan átpörgetni, milyen remek címek jelentek meg az elmúlt hónapban is.

Az alábbi listában rengeteg kiváló játékot találtok meg és ezek bizony mind ebben a hónapban kerültek fel a boltok polcaira. A feladatot már jól ismeritek, bökjetek rá arra a címre, ami számotokra a legkedvesebb, lent a kommentek között pedig meséljétek el, miért pont azt a játékot választottátok. Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)