Hirdetés

Októberi MEEX Games leárazás - WoW!

|

Október végéig jelentős kedvezménnyel szerezhetitek be a World of Warcraft két utóbbi kiegészítőjét, a Wrath of the Lich King-et és a Cataclysm-et.

Hirdetés

A nemrégiben elrajtolt MEEX Games webshopjában a hónap végéig jelentős árkedvezményt kihasználva vásárolhatjátok meg a World of Warcraft: Wrath of the Lich King és a World of Warcraft: Cataclysm kiegészítőket.



A 2008-ban megjelent Wrath of the Lich King egészen 80-ig tolta ki a szintkorlátot, és egy új, a Warcraft 3 veteránjai számára azért nem teljesen ismeretlen kontinenst (Northrend), valamint egy új karakterosztályt (Death Knight) kínált a játékosoknak.



A World of Warcraft: Wrath of the Lich King október végéig 6990 forint helyett mindössze 5490 forintba kerül a MEEX Games webshopjában.



A harmadik és egyelőre utolsó kiegészítő, a Cataclysm 2010 végén jelent meg, s minden idők leggyorsabban eladott (3,3 millió példány az első napon) számítógépes játékaként vonult be a történelembe. Az expanzió viszonylag szűkmarkúan bánt az új területekkel, de cserébe a feje tetejére állította a már jól ismert világot, és olyan új fajokat vont be a játékba, mint a goblin és a worgen, miközben 85-re tolta ki a szintkorlát maximumát.



A World of Warcraft: Cataclysm október utolsó napjáig 6990 forint helyett 5490 forintért található meg a MEEX Games kínálatában.



Végül, de nem utolsósorban emlékeztetnélek benneteket arra, hogy még javában tart a Játékkritikusok versenye, amivel naponta nyerhettek játékokat és hetente jegyet, illetve bérletet a Budapest Fridge fesztiválra.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)