Hirdetés

Októberre várható a Doom 3 BFG Edition

|

Aki ismét végig szeretné vinni a Doom 3-at, csak épp a korszerűsítésre várt, annak közel négy hónap múlva nyílik lehetősége erre.

Hirdetés

Kíváncsian várjuk, hogy a legendás Doom széria harmadik részének Big Fucking Gun Edition névre keresztelt kiadása elegendő változást hoz-e ahhoz, hogy a már meglévő rajongóknak örömet okozzon, vagy csak az újonnan érkezőket sikerül magához csábítania.

Mindenesetre a legjobb, hogy érkezik, mégpedig hozzávetőlegesen négy hónap múlva, október tizenkilencedikén. A Doom, Doom 2, Doom 3 játékokat, a Resurrection of Evil kiegészítőt és a vadonatúj, hét küldetésből álló The Lost Mission csomagot tartalmazó kiadás PC-s verziója 29.99 dollárba, míg a PlayStation 3-as és Xbox 360-as változat 39.99 dollárba fog kerülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)