Hirdetés

Októberre várható az XCOM: Enemy Unknown

|

A Firaxis kazamatáiban formálódó XCOM nem fúj visszavonulót és a csúsztatás helyett egyenesen a csatatérre vonul.

Hirdetés

A Firaxis fiai és lányai által készített XCOM: Enemy Unknown a legutóbb kiadott fejlesztői naplót követően most azt is elárulta magáról, hogy mikor szándékozik felfedni magát a nagyérdemű előtt.

Számos kiadó ijedt meg a szokásos őszi Call of Duty epizód megjelenésétől és halasztotta ígéretes projektjét a következő év elejére, ám a Firaxis nem az a fajta, aki meghátrál és októberre jelentette be az XCOM: Enemy Unknown premierjét. A PC, PlayStation 3 és X360 platformokra tervezett stratégia egészen pontosan október 12-én ejt minket kábulatba, legalábbis mocsy kollégát bizonyosan, aki túláradó szeretettel várja a Firaxis produktumát.

Üröm az örömben, hogy a 2K Games kiadó nyilvánosságra hozta, hogy kizárólag a PC-re szánt verzió kap gyűjtői kiadást, a konzolosok ezúttal kimaradnak a mókából...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)