Hirdetés

Októberre volt betervezve a felújított Mass Effect-trilógia megjelenése?

|

Nem kizárt, hogy tényleg megjelenik ősszel a gyűjtemény, de az is előfordulhat, hogy csúszni fog.

Hirdetés

Mostanában valószínűleg nem a BioWare a játékosok kedvenc stúdiója, hiszen elég komoly mértékben csökkent a játékaik minősége az utóbbi években, de azért nem szabad elfelejteni, hogy az első három Mass Effect képében egy remek sci-fi trilógiát kaptunk a csapattól. Egy ideje pedig már arról pletykálnak, hogy megújult formában térhet vissza a kaland, és egyre inkább úgy tűnik, hogy ez bizony így is lesz.

Hirdetés

Ezúttal a GamesBeat egyik újságírója, Jeff Grubb mondott néhány érdekes dolgot az állítólagos remasterelt Mass Effect-trilógiával kapcsolatban. Szerinte ugyanis nemrég még az volt a terv, hogy október elején bejelentik a felújított gyűjteményt, majd kicsit később, de ugyanebben a hónapban meg is jelenik az. Ám előfordulhat, hogy időközben változás történt, és mégsem valósulhat meg az eredeti elképzelés. Ez egyébként nem is lenne meglepő fordulat, tekintettel arra, hogy mennyi játék lett elhalasztva idén.

Egyébként Grubb a jelek szerint nagyon biztos abban, hogy létezik a projekt, és úgy véli, hogy a Star Wars: Squadrons mellett ez a remasterelt trilógia lehet az EA másik nagy dobása az ünnepi szezonban. Továbbá szerinte nem remake-ekre kell számítanunk, hanem pusztán felújított verziókra, ami nem is igazán probléma, mert a rajongók valószínűleg már annak is nagyon örülnének, ha picit szebb környezetben bújhatnának ismét Shepard parancsnok bőrébe.

Szerintetek tényleg megjelenhet még idén a megújult trilógia?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)