Hirdetés

Olasz topcsapatokkal erősít a FIFA 21

|

Sikerült két igazán impozáns Serie A klub hivatalos licenceit is megszerezni az EA-nek, ők már biztosan ott lesznek a FIFA 21-ben.

Hirdetés

A mai nap folyamán hivatalos is bejelentették, hogy az EA több évre szóló egyezséget kötött az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszó A.C. Milan és Inter Milan csapataival. Ez persze várható is volt, hiszen a rivális Konami nemrég számolt be arról, hogy elvesztették ennek a két együttesnek a licenceit.

Hirdetés

A FIFA 21-ben tehát az A.C. Milan és Inter Milan teljes gárdája ott lesz, a közkedvelt focisták pedig értelemszerűen hivatalos szerelésükben feszítenek majd. Ezen felül minden bizonnyal részletesen beszkennelik majd a csapatok játékosainak arcát is, illetve teljesen bizonyos, hogy a lehető legrealisztikusabb formában akarják majd visszaadni stadionjaik látványvilágát is. A friss bejelentés mellé érkezett két előzetes is, kapott sajátot mindkét olasz csapat.

Az A.C. Milan-os előzetes Kakát helyezi a középpontba.

Az Inter verziója pedig Javier Zanettire koncentrál.

A FIFA 21 október 9-én fog megjelenni gyakorlatilag minden platformra, a generációváltást követően pedig PS5-re és Xbox Series X-re is érkezik. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)