Hirdetés

Olcsó, gyári tuningos 9600 GT-vel erősít a Zotac

|

A újabb alacsony profilú játékosoknak szánt kártyával rukkolt elő.

Hirdetés

A Zotac ma bemutatta legújabb GeForce 9600 GT-jét, amely moderált teljesítményével elsősorban a vékonyabb pénztárcájú játékosok számára jelenthet jó ár/érték arányú megoldást.


A kártyát az NVIDIA 55 nanométeres G94 kódnevú grafikus processzorával szerelik, a gyári órajelét 650 megahertzről 675-re növelték. A GPU 64 stream processzorral lett felszerelve, amelyek 1650 megahertzen ketyegnek. A grafikus kártyát 512 megabájt GDDR3 memóriával szerelik, amely effektív frekvenciája 1800 MHz.

 

A VGA-nak továbbra is szüksége van egy kiegészítő áramforrásra, amely ebben az esetben egy MOLEX-csatlakozóban realizálódik. A Zotac GeForce 9600 LP természetesen DirectX 10 kompatibilis, és rendelkezik PhysX-támogatással is.

A bolti megjelenése napokon belülre várható, az ára valószínűleg 99 euró (kb. 30 ezer forint) lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)