Hirdetés

Olcsó Total War, ingyen Modern Warfare 3 a hétvégén!

|

A Steam-nek köszönhetően mostani hétvégénk sem fog unalmasan telni, sőt, mi lehetünk a világ urai!

Hirdetés

Mind az akció, mind a stratégia szerelmesei megtalálhatják számításukat a hétvégi Steam-ajánlatok között: a Call of Duty: Modern Warfare 3 többjátékos módja ingyenesen játszható, a Total War sorozat tagjai pedig hatalmas kedvezménnyel szerezhetőek be.

Lássuk a lényeget:

Total War sorozat:
Az összes rész minimum 25%-os kedvezménnyel megvásárolható, valamint a 24 órás ajánlatoknak köszönhetően még olcsóbbak is lehetnek. Sőt, ingyenes kiegészítőket is kapunk a Team Fortress 2-höz és Spiral Knights-hoz, de azoknak sem kell szomorkodniuk, akik már rendelkeznek Total War játékkal: ők is megkapják ezeket.

Empire: Total War - 19,99€ helyett 4,99€ (~1420Ft)
Total War Master Collection - 135,93€ helyett 33,98€ (~9685Ft)
Tartalma: Empire: Total War, Medieval II: Total War, Napoleon: Total War, Rome: Total War - Gold, Total War Battles: SHOGUN, Total War: SHOGUN 2, Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai.
A csomagban lévő játékok külön-külön is megvásárolhatóak. Pontos részletek erre.
A Sega egyébként a Total War: Rome 2 első gameplay videóját ünnepli ezekkel az akciókkal - úgy tűnik, a marketinges srácok értenek a dolgukhoz.

 

A multiplayer mód hétvégén teljesen ingyenes.
Call of Duty: Modern Warfare 3 - 59,99€ helyett 29,99€ (~8550Ft)
A Call of Duty akciókat itt találjátok.

Nincs más hátra, mint előkapni a bankkártyát és elkezdeni bemelegíteni az ujjainkat: a hétvégén lesz dolguk bőven!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)