Hirdetés

Olcsó Windows 10 és Office legálisan - használd ki a Valentin-napi akciót!

|

Válts legális operációs rendszerre, használd az Office legfrissebb változatát extra kedvezménnyel!

Hirdetés

Valószínűleg kevesen vannak, akik annak örülnének, ha párjuk Valentin-napra egy legális Windows 10-zel vagy Office programcsomaggal lepné meg őket, de kiegészítő ajándékként akár még ez is mehet a csoki, virág, satöbbi mellé. 

Nem mindegy, hogy Office-ból milyet választunk - a KeysOff Valentine's Day Sale leárazása keretében több változat is akciósan kaparintható meg. Érdemes mérlegelni, hogy míg az Office-ért egy összeget kell fizetnünk, akármelyik évjárat mellett döntünk, a Microsoft 365 egy előfizetés, havonta vagy évente meg kell újítani, hogy használni tudjuk a szolgáltatásokat. A legtöbb átlagfelhasználónak előbbi megoldás kézenfekvő lehet, az akcióknak köszönhetően pedig ahelyett, hogy több száz eurót kellene fizetni, már 28,22-ért lehet legális Office-od!

Hirdetés

Különleges árak, kuponkód nélkül!

A Microsoft 365 előfizetést igényel, de anyagilag jobban megérheti a Microsoft Office, ami sokat segíthet a mindennapokban. Emellett a Windows 11 és a Windows 10 is kiemelten olcsó. 

Még több különleges ajánlat>>

50% kedvezmény Windowsra (Kuponkód: ESL50)

Továbbiak>>

60% kedvezmény Office-ra (Kuponkód: ESL60

Továbbiak>>

60% kedvezmény csomagokra (Kuponkód: ESL60)

Továbbiak>>

90% kedvezmény egyéb eszközökre

Továbbiak>>

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysoff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)