Hirdetés

Olcsó Windows 10-et és Office-t hozott a jó idő!

|

Közeleg a nyár, és vele újabb csábító akciók érkeztek!

Hirdetés

Még nem tudni, mikor mozdulhatunk ki kötöttségek nélkül a szabadba, hogy teljes mértékben kiélvezhessük a nyárias időjárást, de hogy addig is hasznosan töltsük az időt, a Keyswords új akciókkal jelentkezett, melyek segítenek a lehető legolcsóbban legális Microsoft szoftverhez jutni.

Hirdetés

Amíg zajlik a munka, jó eséllyel szükség lesz Microsoft Word, Excel és PowerPoint programokra, és mivel a Windows 7 támogatása lejárt, itt az idő, hogy mindenki Windows 10-re váltson. Az Office 2016, Office 2019 és Office 365 mellé most ráadásul ingyen vagy nagyon olcsón jár a Windows 10 az alábbi csomagokban:

Emellett az Office minden kiadása féláron vásárolható meg az Emnew50 kuponkóddal.

És ha csak Windows 10-re volna szükséged, az Emkeys38 kuponkóddal az alábbi ajánlatokkal élhetsz:

Hogyan vásárolhatsz? Csak pár egyszerű lépés!

Először válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket, majd kattints az Add to Cart gombra.

Ezután válaszd a View Cart lehetőséget.

A következő oldalon add meg a fenti kuponkódot (ahol szükséges), és az Apply Discount gombbal erősítsd meg.

A Proceed to Checkout gombra kattintva léphetsz tovább a fizetési oldalra, ahol már csak az e-mail címed megadására, valamint a fizetésre van szükséged a sikerhez.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)