Hirdetés

Olcsóbb lesz az Assassin's Creed Mirage, mint a legtöbb mai játék

|

A hétvégi bejelentéssel együtt az előrendelés is elindult, ennek köszönhetően pedig már a Mirage árát is ismerjük.

Hirdetés

A konzolgeneráció-váltással együtt megérkeztek a 70 eurós árcímkék. Az ipar nagyjai már emelt árakon kínálják a legjobb játékaikat, így például, hogy csak egyet említsünk, a God of War Ragnarök is 70 euróba, azaz 27 490 forintba fog kerülni.

Amikor bejelentették az Assassin's Creed Mirage-t, ennél a játéknál is 70 eurós címkére számítottunk, még úgy is, hogy könnyedebb lélegzetvételű lesz, mint a Valhalla vagy az Odyssey volt. Nem sokkal később viszont kiderült, hogy a PC-s változat mindössze 49,99 euróba, jelenlegi árfolyamon kevesebb mint 20 ezer forintba kerül.

Hirdetés

A pontos, forintosított árakat még nem ismerjük, de az euró árazásnak köszönhetően azt már tudjuk, hogy az előrendelés vagy a későbbi vásárlás így sem fogja nagyon megterhelni a költségvetésünket.

A Ubisoft a bejelentés után elmondta, hogy a nagy, nyílt kalandozás és a folyamatos frissítések helyett egy koncentráltabb, 15-20 órás élményre számíthatunk. Érthető hát, hogy a kiadó egy picit óvatosabban bánt a vételár megállapításakor.

Az Assassin's Creed Mirage Deluxe Editionje is egyébként csak 60 euróig megy fel, az extra pénzért cserébe pedig kapunk egy extra szerelést és más skineket.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)