Hirdetés

Olcsóbban juthatsz játékokhoz, ha feliratkozol az Epic Games Store hírlevelére

|

Korlátozott ideig levásárolható kupont kapnak azok, akik hajlandók fogadni az Epic tájékoztatóit.

Hirdetés

A 2018-ban elindított Epic Games Store sokaknál kihúzta a gyufát a játékok sorát magához láncoló exluzív szerződéseivel, másrészről viszont rengetegen repülnek rá a platform ingyenes játékaira, nemrég például órák alatt milliók zsebelték be a PC Building Simulatort.

Az Epic most egy újabb csábító ajánlattal állt elő azoknak, akik hajlandók feliratkozni a platform hírlevelére.

Hirdetés

A "Connect and Share" esemény keretében október 15. és november 15. között egy 10 dolláros kupont kapnak a feliratkozók, beleértve azokat is, akik már korábban igent mondtak a főként akciókról és új megjelenésekről szóló tájékoztatókra. Az utóbbiak automatikusan megkapják a kupont, míg az új érdeklődők a kommunikációs beállításokban kell bepipálniuk az e-mailek fogadását.

A vásárlási kedvezményt biztosító ajándék maga is e-mailben érkezik, az Epic ígérete szerint az esemény kezdetétől számított legfeljebb 24 órán belül. Habár a nagyjából 3000 forintos kupon mindenképp csábítóan hangzik, azért lényegi megkötések is vannak az ajánlatban.

A legfontosabb, hogy ezúttal nem fogunk ingyen játékhoz jutni, mivel csak olyan címeknél válthatjuk be, melyek legalább 15 dollárba kerülnek. A másik turpisság, hogy a DLC-kre, kiegészítőkre és játékbeli javakra sem vonatkozik a kupon. A Connect and Share végével az igényelt kuponok érvényüket vesztik, így a beváltásra csak november 15-ig van lehetőség.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)