Hirdetés

Olcsón lehet sok játékod, és még jót is tehetsz a Humble Bundle új csomagjával

|

Olyan remek címek kerültek a csomagba, mint a BioShock Remastered, a Surviving Mars, a Football Manager 2020 és az Elite Dangerous.

Hirdetés

Nem csupán az Egyesült Államokon, de a világon is végigsöpört a George Floyddal történtek következtében kipattant rasszizmus elleni tüntetéshullám, és előtérbe került az ezeket támogató Black Lives Matter kezdeményezés. A Humble Bundle a saját, jól bevált módszereivel igyekszik kivenni a részét a dologból, így most az egyenlőség mellett, a rasszizmus ellen áll ki egy drabális csomaggal.

Hirdetés

 A Fight for Racial Justice bundle 50 videojátékot és 25 ebookot kínál mindösszesen 28 euróért (körülbelül 9600 forintért): többek között olyan játékokat zsebelhetünk be vele, mint az Observer, a BioShock Remastered, a Football Manager 2020, a Sonic & Sega All-Stars Racing, a This War of Mine, a Surviving Mars, az Age of Wonders III, a Titan Quest Anniversary Edition, a Company of Heroes 2 és a mazur által dicsért Baba is You, míg az ebookok között akad Attack on Titan antológia, Ghost in the Shell és Shaft is. 

A tekintélyes méretű és piszkosul olcsó kollekcióra június 23-ig csaphattok le, a bevételek 100 százalékát pedig olyan szervezetek támogatására fordítja a Humble Bundle, mint a jogvédelemmel foglalkozó NAACP Legal Defense Fund, a faji egyenlőségért küzdő Race Forward és a hátrányos helyzetűek óvadékában segédkező The Bail Project. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)