Hirdetés

Unod az idegen csapattársakat és a gyerekes játékosokat? Akkor az OLDS Gamer Clubban a helyed!

|

Ha téged is az őrületbe kergetnek az infantilis játékosok és a csalók, akkor ebben a gamer közösségben megtalálhatod számításaidat.

Hirdetés

Biztosan veled is előfordult már, hogy pont lett volna időd egy kis önfeledt multiplayer mókára, de sajnos nem volt kivel játszanod, a meccskereső pedig fakezű kutyaütőkkel dobott össze, akik ráadásul még módfelett modortalanok is voltak. Nos, az OLDS Gamer Club pont azért jött létre, hogy még egyszer ne futhass bele ilyen kellemetlen helyzetbe.

Hirdetés

A OLDS Gamer Club egy kizárólag felnőtt játékosokat tömörítő gamer közösség, éppen ezért kizárólag olyanok jelentkezését várják, akik elmúltak már 20 évesek.

A klub tagjai főleg Rainbow Six: Siege, Call of Duty: WWII, Ghost Recon: Wildlands, Battlefield 1 és PlayerUnknown's Battlegrounds meccseket tolnak,

de természetesen más játékokhoz is találhatsz társakat a tagok között. 

Fontos, hogy az OLDS Gamer Club nem egy klán, vagyis nem jár a tagsággal semmiféle kötelezettség sem (azon túl persze, hogy mindenkitől elvárják a csalástól mentes, fair játékot és a társak felé tanúsított tiszteletet).

Nincsenek kötelezően előírt heti meccsszámok, csak és kizárólag akkor játszol, amikor neked van kedved hozzá.

A közös játéknál pedig garantált, hogy csalómentes környezetben, segítőkész adminok társaságában (akik az esetleges technikai nehézségeken zökkentenek át) hódolhatsz kedvenc hobbidnak. A klubnak saját, 500 slotos TS szervere van, ahol mindig találsz majd tettre kész játszótársakat - esténként általában 20-30 ember biztosan fen van a TS-en. A klub egyébként egyedi custom meccseket és kupákat is szervez, amelyekben értelemszerűen a tagok vehetnek részt. Fontos, hogy a OLDS Gamer Club kizárólagos platformja a PC, konzolos játékosokat tehát nem tömörít a klub. 

Ha mindez a te érdeklődésedet is felkeltette, elmúltál már 20 éves, rendelkezel egy TS3 programmal és egy headsettel, akkor nyitva áll előtted a lehetőség arra, hogy te is a OLDS Gamer Club tagja legyél. Nem csak egyéni jelentkezőket vár a klub, 2-3 fős kisebb csapatok is bátran csatlakozhatnak hozzájuk. Érdemes lehet ellátogatnod az OLDS Gamer Club weboldalára, hivatalos Facebook oldalára, vagy éppen YouTube csatornájára. A klubba a Facebook oldalra írt privát üzenetben tudsz majd jelentkezni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)