Hirdetés

Olyan forradalmi újítás érkezett a Fallout 76-ba, hogy nem találunk szavakat

|

Az Inventory Update pont olyan izgalmas, mint amilyennek a neve alapján tűnik, de legalább jár mellé egy háromperces promó videó is.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 erősen döcögős rajtjáig talán a Fallout 76 volt az a játék, ami megjelenésekor a legtöbb negatív visszhangot generálta. Az azóta eltelt 14 hónap alatt ugyan rengeteget fejlődött a Bethesda online mókája, de azért még mindig képes megmosolyogtató fejleményeket produkálni.

Jó példa erre a játék legutóbbi frissítése, ami finoman szólva sem vállalja túl magát. Az Inventory Update névre keresztelt csomag fő újítása ugyanis az, hogy ezentúl 50%-kal több, összesen 1200 fontnyi holmit cipelhetünk magunkkal.

Valószínűleg nem ez lesz hát az az adalék, ami tömegével aktivizálja majd az atomszennyezett Appalachia lakóit, a Bethesdánál viszont egész büszkék rá, hiszen egy háromperces videóval promózzák a bejelentést.

Hirdetés

No de ne legyünk ennyire szőrösszívűek, mert azért tartogat még néhány apróságot az update. Először is kaptunk három új leltár-kategóriát a Pip Boyunkra: a New-fülön a frissen zsákmányolt cuccokat, az Armor alatt a védőfelszereléseket, a Food/Drinksben pedig az ételeket és italokat találjuk.

Ezenkívül a rendszer végre azt is képes megmondani, hogy a halomban tárolt holmik mennyit nyomnak összesen, eddig ugyanis csak az egységnyi súlyt árulta el a menü. A negyedik újdonság pedig az, hogy ezentúl a térképről is láthatjuk, hogy a többi játékos automatáiból kategóriánként hány darab 1-2-3 csillagos fegyvert és páncélt vásárolhatunk.

Szinte magába szippantott az újdonság varázsa titeket? Visszatértek még a játékhoz valaha, vagy már teljesen felejtős?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)