Hirdetés

Olyan funkció jön, ami teljesen átformálhatja a Discord használatát

|

Érkezik egy új funkció, ami nagyban megkönnyíti majd az írásos beszélgetések rendszerezését.

Hirdetés

A Discord az egyik legjobb dolog az interneten. Nem csak abban segít, hogy kapcsolatban maradjunk különböző közösségekkel, de a járvány csúcsán ez lehetett az iskolánk, az irodánk, az edzőtermünk és az esti kocsmánk is. Az viszont tagadhatatlan, hogy egy éveken át használt Discord szervert rendben tartani egy olyan feladat, amit csak az istenek kegyeltjei képesek maradéktalanul teljesíteni. A "Discord threads" funkció ebben lesz majd hatalmas segítségünkre.

Hirdetés

A threads funkciót egyelőre csak a Discord botok fejlesztői tesztelhetik megadott szervereken. A TechRadar munkatársának sikerült belopakodnia egy ilyen szerverre, és kipróbálta a funkciót.

Egy új beszélgetésfolyamot úgy tudunk elindítani, hogy az egerünket rávisszük egy adott üzenetre. Ekkor megjelenik a gomb, amivel kreálhatunk egy threadet. Ezek gyakorlatilag mini chatszobák, melyek a fő szoba jobb oldalán jelennek meg, és 30 perctől 1 hétig maradnak aktívak. A megadott időintervallum lejárta után a beszélgetés archiválásra kerül, a thread pedig megszűnik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ha véletlenül bezárnánk egy ilyen thread szobát, akkor is megtalálhatjuk majd azt a fő chatszoba alatti felsorolásban. A lenti videón láthatjátok is az egészet működés közben.

Amikor van egy szervered többszáz taggal, és a fő chatszobában megállás nélkül pörög a beszélgetés, akkor ez tökéletes funkció lesz arra, hogy egy pár sráccal elvonuljatok egy idő közben felvetődött témát kitárgyalni, a fő szoba megzavarása nélkül.

Sajnos azt még nem tudjuk, hogy ez a funkció mikor lesz elérhető a publikum számára, de tűkön ülve várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)